Instruktörer

Våra instruktörer är utbildade och mycket erfarna inom olika former av träning.


Fredrik Hellborg

Fostrad sedan barnsben i både lagidrott och friidrott där jag tvingats att prestera utan kamrater att luta mig tillbaka på. Har varit aktiv inom försvarsmakten sedan 15 år tillbaka, vilket har gett mig en klar bild om gruppsammanhållning och lagarbete. Gjorde min värnplikt som gruppchef och har därefter fortsatt att truppföra på olika nivåer inom försvaret, dock mest inom frivilligorganisationerna.

Efter alla dessa år med ledarskap kan jag utan tvekan påstå att ensam inte är stark, som grupp når man mycket längre. Det handlar bara om att alla ska se samma mål och kämpa för att nå dit. Under 3 år har jag bedrivit gruppträning med gott resultat. Att få ta del av den process där grupper svetsas samman under 6 veckor är få förunnad och fler borde få möjlighet till det. Att kunna kombinera träning och lagkänsla är ett vinnande koncept som i de flesta fall stärker den enskilde individen.

När du inte orkar mer, då har du nått halvvägs!

Martin Wetterhorn

Jag har arbetat som chef och ledare i mer än 10 år och tar nu dom erfarenheterna med mig till träningen. Att inspirera och motivera andra till att våga och göra förändringar för att nå sina mål är min drivkraft och att se och känna glädjen när det sker är underbart.

Jag tränar själv och fokus just nu är triathlon och då är funktionell träning perfekt som grundträning. Att den genomförs utomhus i alla väder, året runt och tillsammans med andra gör det bara roligare och utvecklingen blir så mycket större. Så vill du komma i form, springa 5 km eller din första mil, en halvmara, en klassiker eller börja med triathlon, utmana mig så jobbar vi tillsammans med din utveckling mot ditt mål.

Det är aldrig försent att ge upp (så därför kan du fortsätta ett tag till)

En rolig, utvecklande och varierande träningsform som utgår från individens fysiska kapacitet och där målet är att förbättra sig hela tiden.

Alexander

Perfekt komplement till gymmet, jiu-jitsun och innebandyn! Bra disciplin och samarbete är viktigt och blir rutin!

Tobias

Outdoor Fitness har verkligen gjort min träning till något kul. Glöm gymmet och tråkiga gruppträningar, detta är 100 gånger roligare!

Hanna

Galen instruktör som får en att prestera mer än vad man trodde var möjligt!

Karin